Generalforsamling udsat...

generalforsamling illuGeneralforsamling 2020 er udsat grundet COVID19 smittefare.
Vi afventer indtil der kommer nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og regeringen.

Udkast til regnskab 2019 kan ses her.

 

Lørdag d. 1. december indvies et nyt stort kunstværk i Vegger. Når julelysene tændes på hjørnet af Aagade og Skivumvej, så er det med en ny udsigt for naboerne til Energi Vegger.

Borgernes biogas anlæg har lagt der siden 1983 og kom med en stor ombygning i 2015 til at fylde noget mere i landskabet. Udover at levere Danmarks billigste fjernvarme til borgerne i Vegger, så vil vi også gerne forskønne området omkring anlægget så meget som muligt.

energivegger kunst

Kunstværket som ses på billedet i aftenbelysning er 4 meter højt og placeret i en cirkel med med en diameter på 6 meter.

Niels Lerche er ophavsmand til kunstværket og designet med udgangspunkt i det industrielle look, som bioanlæg nu engang har. Niels Lerche er oprindeligt uddannet smed på Nakskov skibsværft, og har således også en faglig tilgang til kunstværket, lyder det fra formanden Tommy Trads Jensen, som selv er søn af en smedemester.

Og alle gode gange 3, så vil den tidlige værftssmed Asger Andersen holde indvielsestale, inden han som formand for Kultur- og fritidsudvalget i Vesthimmerlands kommune vil klippe snoren. KFUM spejderne vil sammen med Vegger Borgerforening sørge for at rammerne er iorden med telt, gløgg og æbleskiver.

Efter indvielsen vil der også være mulighed for en rundvisning på biogasanlægget, hvor de 3 ansatte smede vil fortælle gæsterne om biogasproduktionen, der årligt generer en omsætning på 20 millioner kroner.

Se indbydelse og program her...